Decizie în procesul lui Mircea Badea cu Mălin Bot pe DESPĂGUBIRI de 250 000 de EURO

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Mălin Bot a avut câștig de cauză în procesul intentat de Mircea Badea, prin care acesta din urmă îi cerea 250 de  mii de euro despăgubiri pentru  afirmații „neadevărate și denigratoare”.

Mircea Badea a pierdut un proces cu daune consistente în fața lui Mălin Bot. Acesta din urmă a câștigat și apelul în procesul în care a fost dat în judecată de Mircea Badea, pentru o serie de postări catalogate de avocații lui Badea drept „neadevărate și denigratoare”, potrivit paginademedia.ro.

După ce a avut câștig de cauză în prima instanță, la Tribunalul București, Mălin Bot a câștigat și la Curtea de Apel, potrivit deciziei publicate vineri. Decizia nu este, însă definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Mircea Badea l-a acționat pe Mălin Bot în judecată pentru numeroase postări de pe Facebook și de pe blog, din perioada iunie 2015 - martie 2018, în care acesta ar fi făcut o serie de afirmații „neadevărate și denigratoare” la adresa lui Mircea Badea. Badea i-a cerut lui Mălin Bot despăgubiri în valoare de 250.000 de euro.

Redăm câteva exemple de postări:

La data de 9 octombrie 2015, Mălin Bot a scris pe Facebook:

„Un reprezentant al trustului Intact a dat asigurări că Badea nu a pățit nimic, pentru că maimuțele sunt obișnuit să cadă de la înălțimi mari, din copaci sau de pe clădiri.”

Pe 10 decembrie 2015:

„Oligofrenul Mircea Badea ar vrea sa stie ce zic eu despre cazul Truica si implicarea lui Dan Andronic. (...)”

„Tribunalul are în vedere în privința toleranței reclamantului la eventualele afirmații care pot fi apreciate ca jignitoare, că însuși acesta este cunoscut ca având un stil jurnalistic mai mult decât acid, deseori presărat cu expresii de genul celor imputate prin acțiunea de față”, a fost unul dintre motivele pentru care Tribunalul i-a respins acțiunea lui Mircea Badea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel