Mircea Badea, despre coronavirus: "Un c***t de virus! Nişte p***i perisabili din orice c***t!"

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Mircea Badea cataloghează problema epidemiei de coronavirus drept "o isterie mondială pentru un c***t de virus".

"Observati isteria mondiala pentru un c***t de virus rezultat din faptul ca niste boi nu se spala pe maini. Parca pana saptamana trecuta o ardeam ca salvam planeta. Noi, niste p****i care suntem perisabili din orice c***t, salvam planeta?!?!?!?!?! Nu suntem in stare sa ne salvam propriul c*r nespalat", a scris Mircea Badea, pe pagina sa de Facebook.

Numărul cazurilor confirmate de infecţii cu noul coronavirus provenit din China a depăşit 8.100 la nivel global, mai mult decât numărul de îmbolnăviri provocate de un alt coronavirus, SARS, în perioada 2002 - 2003, a anunţat joi presa chineză, transmite Reuters.

În China, Regiunea Autonomă Tibet a confirmat primul pacient infectat cu noul coronavirus, conform autorităţilor medicale, ceea ce înseamnă că boala s-a răspândit în toate cele 31 de provincii ale Chinei.

Numărul deceselor din cauza infecţiilor respiratorii şi pneumoniilor provocate de noul coronavirus este de peste 170 de cazuri în China, dintre care aproape 130 în oraşul Wuhan, epicentrul acestei noi epidemii, unde au fost identificate peste 8.140 de cazuri de îmbolnăvire. Acest virus a infectat aproximativ 80 de persoane din alte 15 ţări.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel