Minor român, arestat în ITALIA: A FĂCUT PRĂPĂD pe unde a trecut cu mașina pe care O FURASE

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român de 17 ani a fost protagonistul unor scene demne de filmele de acțiune. Totul s-a petrecut noaptea trecută în orașul Lanciano din Italia. Dezastrul lăsat în urma lui...

Urmărire ca în filme, seara trecută, în centrul orașului Lanciano. Carabinierii au urmărit o autoutilitară albă care gonea în trombă și al cărei șofer părea că nu deține controlul volanului. Polițiștii efectuau un control de rutină, când au încercat să oprească o camionetă albă. Însă șoferul nu doar că nu a oprit, ci chiar a apăsat mai tare pedala de accelerație.

Polițiștii au pornit în urmărirea lui prin tot orașul, până în cartierul Santa Rita. Furgoneta albă s-a oprit după ce a rupt mai multe bariere, a lovit copaci și a avariat mai multe mașini parcate, într-un final mașina oprindu-se într-un stâlp de pe marginea drumului, grav avariată.


Carabinierii au descoperit că la volanul mașinii era un minor român, T.F.L, de 17 ani, care a opus rezistență în momentul reținerii, încercând să fugă de polițiști. Din primele cercetări, se pare că acesta fugise de acasă și furase autoutilitara de la un comerciant. Oamenii legii l-au prins, tânărul zgâriindu-i în momentul rețineri.

El este acum cercetat pentru furt și pentru că a opus rezistență în momentul reținerii de către forțele de ordine, relatează abruzzolive.tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel