Ministrul Transporturilor despre Autostrada Comarnic - Brașov. Denise Rifai: „Este proiectul meu de suflet“

captura video Realitatea PLUS
captura video Realitatea PLUS

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode a declarat joi, că vor trece 2 ani pâna la demararea lucrărilor la Autostrada Comarnic Brașov, și 4 ani până la finalizarea acestora. 

Lucian Bode a fost invitatul lui Denise Rifai la Legile Puterii,în această seară. El a avansat nișter date nu tocmai încurajatoare, dar realiste, în ceea ce privește Autostrada Comarnic-Brașov. Până atunci soluția este Drumul Județean 102I.

 „Îmi place să vorbim despre asta. Este proiectul meu de suflet“, a afirmat Denise Rifai.

„Până când noi demarăm lucrările efectiv la Autostrada Comarnic Brașov, la cei 52 de kilometri mai trec aproximativ doi ani de zile. Până când finalizăm lucrările la Autostrada Comarnic Brașov este posbil să mai treacă încă patru ani de zile. Dacă anul trecut am stat în trafic 7 ore, peste 6 ani de zile vom sta 17 ore pe DN1”, a declarat ministrul la Realitatea TV.

Până atunci, varianta alternativă rămâne Drumul Județean 102I Câmpina - Săcele: „Prima variantă alternativă și cea mai la îndemâna autorităților este nostru Ministerului Dezvoltării, și am să vorbesc de ce prin Compania Națională de Investiții, este acest drum județean, Drumul Județean 102I Câmpina - Valea Doftanei - limita cu județul Brașov - Săcele”, a explicat Lucian Bode.

Finanțarea pentru aceste obiective va putea fi realizată de Compania Națională de Investiții. Compania Națională de Investiții (CNI) are în acest an, 1,1 miliarde de lei, credite de angajament prinse prin Legea Bugetului. Așadar are deschiderile necesare pentru a finanța ce înseamnă finanțare pe cele două obiective.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25