Ministrul Sănătății din UK demisionează după ce a fost prins cu amanta

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Matt Hancock, ministrul Sănătăţii, a demisionat din funcţia de ministru al Sănătăţii după ce infidelitatea sa, comisă în timpul pandemiei, a fost interpretată ca o încălcare a regulilor privind distanţarea socială.

Într-o scrisoare către prim-ministrul Boris Johnson, ministrul spune că guvernul „datorează oamenilor care au sacrificat atât de mult în această pandemie sinceritate când i-a dezamăgit”.

El şi-a reluat scuzele pentru „încălcarea recomandărilor din timpul pandemiei” şi a cerut scuze „familiei mele şi celor dragi”.

Tabloidul The Sun a publicat vineri, pe prima pagină, imagini luate de pe o cameră de supraveghere, care îl surprindeau pe ministrul Sănătăţii din Marea Britanie, Matt Hancock, căsătorit şi tatăl a trei copii, cum o săruta pe Gina Coladangelo, o veche prietenă, măritată la rândul ei.

Hancock, care este căsătorit de 15 ani, s-a scuzat pentru că a încălcat regulile COVID-19, a cerut presei respectarea vieţii private, iar premierul Boris Johnson a transmis că acceptă scuzele şi consideră cazul închis, relatează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel