Ministrul Muncii face ordine în arhivele Caselor județene de pensii: Vizitele de verificare nu sunt anunțate

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
violeta_alexandru
violeta_alexandru

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, desfășoară controale inopinate la Casele Județene de Pensii. Scopul acțiunilor este verificarea arhivelor și punerea acestora în ordine, în vederea digitalizării lor.

 

„Ordine în arhivele Caselor județene de pensii. Nu sunt peste tot spații suficiente, nici condițiile pe care mi le-aș dori dar se poate să punem toate documentele în ordine. Fără documente călcate în picioare, fără file din dosare care stau să cadă și care se pot pierde, fără dosare peste care plouă! Sunt minime măsuri care se pot lua. Am văzut și arhive bine puse la punct. Deci #sepoate

Vizitele de verificare nu sunt anunțate. Este cel mai bine așa. Mă bucur să văd o schimbare; se vede de la o verificare la alta.

În curând salvăm cât putem din documentele scanate cu ani în urmă. Din respect pentru oameni. Pentru că nu îmi place să îi văd pe drumuri după documente. Ce avem, folosim.

Nu întâmplător mă ocup de Arhivele Caselor de pensii. Dacă faceți legătura între acest demers și Decizia: Un singur drum pentru serviciile Ministerului Muncii, atunci m-ați înțeles. De la 1 august, simplificare și digitalizare în comunicarea cu cetățenii. România trebuie să se modernizeze!“, a scris pe Facebook  Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru.

1. violeta_al (violeta_alexandru_controale.JPG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel