Ministrul interimar al Justiției, ANUNȚ IMPORTANT

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, a precizat astăzi câteva aspecte importante cu privirie la funcția pe care a preluat-o pe 25 aprilie, dar și în ceea ce privește procedura de selecție a procurorului interimar.

„Când o să decid reluarea o să vin în fața dvs. (n.r. - presei). Am decis revocarea pentru motive pe care eu le-am considerat oportune, iar această procedură va fi reluată.

În legătură cu delegarea procurorului general interimar, din cunoștințele mele, această delegare are baze legale. Mulțumesc că mi-ați dat o idee foarte bună și dacă tot persistă această întrebare la nivelul opiniei publice cred că instituția care este responsabilă cu delegarea, în speță vorbim de CSM, cred că este necesar să vină să clarifice aceste aspecte”, a declarat Birchall.

Ministrul interimar al Justiției a plecat, însă s-a întors pentru a face noi precizări presei cu privire la funcția pe care a preluat-o.

„Am preluat toate atribuțiile pe care eu le-am considerat necesare. Nu am făcut nimic altceva decât am făcut și în februarie 2017 și e un lucru de normalitate. Eu răspund și e absolut normal să știu pe ce se cheltuiesc banii, cum se cheltuiesc, cine semnează, pentru ce semnează... sunt lucruri normale!”, a precizat Birchall.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel