Ministrul Cuc a aflat din presă că premierul Dăncilă cere demiterea lui Narcis Neaga din fruntea CNAIR

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă cere demiterea lui Narcis Neaga, șeful CNAIR, printr-o scrisore deschisă, deși putea să facă aceleași lucru într-o ședință cu ministrul Transporturilor.

Viorica Dăncilă a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din funcția de director general interimar al CNAIR. Jurnaliștii de la B1 susțin că ministrul Transporturilor ar fi aflat din presă de aaceastă decizie.

"Prim-ministrul și-a exprimat ferm nemulțumirea legată de faptul că actuala conducere a Companiei Naționale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere a dezinformat în legătură cu stadiul lucrărilor pentru loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Lugoj-Deva, asumate a fi finalizate la sfârșitul anului 2018”, se arată într-un document postat pe site-ul Guvernului.

În același document document se spune că decizia a fost luată "în urma analizei din care au rezultat întârzieri nejustificate și un slab management al conducerii CNAIR în implementarea proiectelor de infrastructură de transport și având în vedere determinarea Guvernului de a nu mai admite întârzieri în realizarea investițiilor”.

Există întârzieri la toate proiectele de investiții rutiere cu care PSD s-a lăudat de la prelurea guvernării, iar mai mulți șefi de la Transporturi au fost schimbați. Cu toate cestea, până în prezent, autostrăzile nu au apărut.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel