Ministerul FANTOMĂ care cere bani de la GUVERN

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Minciuna are picioare scurte. Chiar și pentru un guvern de profesioniști în abureli precum cel al PSD-ALDE. Iată că grație jurnaliștilor de la Digi24 aflăm că Teodorovici, Dăncilă și alți faimoși din guvernul României au mințit cetățenii acestei țări, cu nerușinare.

Pe scurt, ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a declarat că vor primi salarii înainte de Paște doar cei care au solicitat acest lucru. Cei care nu vor primi sunt singurii vinovați pentru această situație. Dacă cereau, li se dădea. Cere și ți se va da, spune țâfnos marele blond al guvernului Dăncilă.

Numai că lista publicată în Monitorul Oficial cu ministerele şi autorităţile publice care au solicitat la Finanţe plata în avans a salariilor demostrează fie că au mințit, fie că un minister care este desființat, care NU există în guvernul Dăncilă, un minister fantomă, cere plata în avans a salariilor.

Este vorba despre ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Social, care deși nu mai există din luna ianuarie, a trimis o cerere ministrului de Finanțe să-i dea bani în avans, înainte de Paști, pentru salarii. Salariile cui? Un document oficial, aprobat, publicat în Monitorul Oficial, care să conțină o astfel de greșeală să denote doar o prostie fără margini sau altceva?

Oare câte fantome cer bani de la buget și li se și aprobă? Curat murdar, coane Eugene!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel