Ministerul de Externe, ATENȚIONARE de călătorie pentru GRECIA/ Ce zone vor fi afectate

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Ministerul de Externe a emis, marți, o atenționare de călătorie pentru Grecia, după ce în ultimele zile, cel puțin 60 de persoane au murit, inclusiv turiști, în incendiile de vegetație devastatoare de lângă Grecia.

Potrivit MAE,  Serviciul de Meteorologie grec a anunțat o înrăutățire a vremii pentru perioada 24-26 iulie 2018, fiind prognozate ploi și furtuni puternice la nivel local, însoțite de căderi de grindină, vânt puternic și scăderea semnificativă a temperaturii.

Potrivit unui comunicat de presă remis, marți, Ziare.com, vor fi afectate urmatoarele regiuni: Epirul, insulele din nordul Golfului Ionic, vestul Greciei continentale, Tessalia, insulele Sporade si insulele din nordul si estul Marii Egee, estul Macedoniei, Tracia, Evia, si Macedonia Centrala (in principal Halkidiki).

"Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numerele de telefon ale Ambasadei Romaniei la Atena: +302106728879 si +302106728875, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCR) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta", precizeaza sursa citata.

De asemenea, romanii care au probleme pot suna si la telefonul de permanenta al Ambasadei Romaniei in Republica Elena: +306978996222.

Foto: Twitter/ @ancientgrworld

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel