Miliardarul Elon Musk și cântăreața Grimes au devenit părinți pentru a doua oară, în secret. Cuplul se bucură de o fetiță

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Zvonurile au fost confirmate. Elon Musk și cântăreața Grimes au devenit pentru a doua oară părinți, dar în secret. Cuplul a avut o mama surogat și pentru cel de-al doilea bebeluș, despre care s-a aflat abia la trei luni după ce a fost adus pe lume. După cinci băieți dintr-o altă căsnicie și un băiețel cu Grimes, Elon Musk a devenit prima oară tată de fată.

Vestea că Elon Musk și Grimes au devenit părinți a fost descoperită din pură întâmplare de Vanity Fair. Cântăreața Grimes a stat de vorbă pentru un articol de copertă pentru Vanity Fair, iar interviul a scos la iveală faptul că cei doi mai au un bebeluș împreună. Însă secretul a fost păstrat timp de 3 luni, fapt care poate fi din cauza relației lor amoroase instabilă.

Scriitorul Devin Gordon a mers la casa lui Grimes pentru a-i lua un interviu și mare i-a fost mirarea când, în timp ce vorbea cu vedeta pop, al cărei nume real este Claire Boucher, a auzit un bebeluș plângând din altă cameră. Era evident că glasul nu aparținea băiețelului lor, fiind considerabil mai mare pentru un astfel de plâns.

După ce s-au auzit mai multe strigăte, "inconfundabile", Grimes nu a mai putut păstra secretul și i-a mărturisit jurnalistului că are încă un copil cu Elon.

"Are și ea niște colici", a recunoscut Grimes în fața lui Gordon. "Nu știu ce să zic. Nu știu la ce mă gândeam când am crezut că pot păstra secretul cu tine aici".

 

Elon Musk și Grimes au devenit părinți de fetiță

 

Astfel, secretul celor doi a fost scos la iveală. Cuplul a mai întâmpinat un copil, o fetiță pe nume Exa Dark Sideræl Musk, prin intermediul unei mame surogat. Din nefericire, miliardarul Elon Musk în vârstă de 50 de ani și iubita sa, Grimes, 33 de ani s-au despărțit pentru a doua oară, chiar la doar câteva ore după ce cântăreața a împărtășit vestea șocantă că au întâmpinat în secret un al doilea copil împreună încă din luna decembrie.  

Cei doi mai au un băiat numit X Æ A-12, născut în martie 2020. Numele a atras atenția pe scară largă, din motive evidente. În timp ce mulți se întrebau cum să îl pronunțe, unii se întrebau dacă este chiar legal. Grimes a explicat că îl numește pe fiul ei X, iar fetița nou-născută - se numește Y. De sigur, și ea are un nume complet, cu o semnificație aparte: Exa Dark Sideræl Musk.

 

Care este semnificația numelor celor doi copii

 

Conform declarațiilor cântăreței pentru Vanity Fair, „Exa” provine de la termenul de supercalculatoare exaFLOPS; „Dark” simbolizează "necunoscutul", iar „Sideræl” - pe care ea l-a pronunțat pentru Gordon ca "sigh-deer-ee-el" - reprezintă "adevăratul timp al universului, timpul stelelor, timpul spațiului profund, nu timpul nostru relativ de pe Pământ". 

Numele fiului vedetelor se pronunță „X A.I. Archangel”. Musk, în vârstă de 50 de ani, mai este tatăl altor cinci băieți - un set de gemeni, Griffin și Xavier, și un set de tripleți, Damian, Saxon și Kai, concepuți prin fertilizare in vitro cu prima sa soție, Justine Wilson. 

Deși perechea s-a despărțit, Grimes a declarat că nu este în întregime adevărat. 

"Nu există un cuvânt real pentru asta", a spus ea în interviul din Vanity Fair. "Probabil că m-aș referi la el ca fiind iubitul meu, dar suntem foarte fluizi. Locuim în case separate. Suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem tot timpul". 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel