Mii de mașini Hyundai, returnate, din cauza unui defect care pune în pericol viața pasagerilor. Repararea este gratuită

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Mii de mașini Hyundai, returnate, din cauza unui defect care pune în pericol viața pasagerilor. Repararea este gratuită / Foto: Pixabay
Mii de mașini Hyundai, returnate, din cauza unui defect care pune în pericol viața pasagerilor. Repararea este gratuită / Foto: Pixabay

Mii de mașini Hyundai returnate, din cauza unui defect care pune în pericol viața pasagerilor. Vezi ce au pățit mai multe persoane.

Peste 15.000 de mașini Hyundai Venue au fost returnate în service din cauza unei defecțiuni tehnice grave pentru pasageri. 

 

Mai multe centuri de siguranță au explodat, rănind grav pasagerii

 

Într-o declarație, Departamentul de Transport al guvernului federal a declarat că modelul 2020-2022 al mașinii a avut o defecțiune la sistemul de umflare a pretensionatorului centurii de siguranță - o componentă care strânge automat centurile de siguranță în caz de accident.

'Din cauza unei probleme de fabricație, dispozitivul de umflare a pretensionatorului centurii de siguranță se poate fractura atunci când este desfășurat în cazul unui accident', a precizat departamentul.

'În cazul în care dispozitivul de umflare a pretensionatorului centurii de siguranță se fracturează, fragmente de metal pot fi propulsate cu viteză mare spre pasagerii vehiculului și ar putea provoca răni grave', anunță departamentul conform Daily Mail.

Vezi și: Finlanda închide una dintre principalele sale autostrăzi pentru ca piloții de avioane militare să poată exersa aterizările și decolările

 

Hyundai oferă reparații gratuite

 

Proprietarii mașinilor au fost sfătuiți să contacteze Hyundai pentru ca această componentă să fie inspectată și reparată, toate costurile fiind evident gratuite. 

Vezi și

Hyundai ia în considerare accelerarea construcției unei noi fabrici americane pentru mașini electrice

 

Hyundai Motor Group are în vedere construirea primei sale fabrici de vehicule electrice cu câteva luni mai devreme decât era programat, pe fondul disputelor legate de o nouă lege americană privind energia curată, potrivit unor persoane familiarizate cu acest subiect. 

Constructorul auto cu sediul la Seul analizează dacă este fezabil să finalizeze construcția unei uzine americane în Savannah, Georgia, în jurul lunii octombrie 2024, au declarat persoanele respective, care au cerut să nu fie identificate deoarece detaliile sunt private. Fabrica, a cărei construcție va costa aproximativ 5,5 miliarde de dolari, era inițial programată să fie deschisă în prima jumătate a anului 2025, conform Bloomberg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel