Mihai Şora o IRONIZEAZĂ pe Dăncilă: "Nicio mamă de girafă să nu-i fie frică pentru viitorul puiului ei"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Filosoful Mihai Şora a descris atmosfera de pe străzile Capitalei aseară, după ce Laura Codruţa Kovesi a primit vot favorabil în Consiliul COREPER pentru obţinerea funcţiei de procuror-şef european. Acesta a ţinut să precizeze că "adevărul iese întotdeauna la iveală". De asemenea, mesajul său s-a încheiat şi cu un rând legat de gafa Vioricăi Dăncilă, de la lansarea candidaturii sale.

"Plimbându-mă aseară pe străzile Bucureștiului, am văzut multe luminițe de speranță în ochii trecătorilor, o bucurie care nu avea nevoie de cuvinte pentru a fi împărtășită. Poate că aceasta este legătura cea mai strânsă și limpede dintre oamenii care nu și-au pierdut, în ultimii ani, nici încrederea, nici energia, care înțeleg – printr-un fel de „știință“ infuză, suprasenzorială – că Adevărul iese întotdeauna la iveală, că Dreptatea nu poate sta sub obroc, că ține de însăși natura lui ca Binele să se reverse peste lume și, dacă lumea aceea este strâmbă, s-o corecteze și s-o repună, în cele din urmă, în matca ei firească.

Și tot ieri am colorat acest pui de girafă, care, printre notițe, cărți și alte desene, zburdă acum pe biroul meu, înainte de a pleca la Bruxelles.

Vă doresc tuturor o zi senină.

Mihai Șora
20 septembrie 2019

P.S. Vorba cocului: „Nicio mamă de girafă să nu-i fie frică pentru viitorul puiului ei", a scris Mihai Şora, pe pagina sa de Facebook.

sursa: Mihai Şora / Facebook

Ironia de la finalul postării se referă la declaraţia făcută de Viorica Dăncilă, chiar la lansarea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale.

"Avem nevoie de un preşedinte care să susţină un pact pentru bunăstarea românilor astfel încât niciun pensionar să nu se teamă că pensia îi va fi tăiată, nicio mamă din această țară să nu îi fie frică că nu va primi salariul sau îi va fi tăiată alocaţia copilului. Nicio familie din această țară să nu mai aibă frică că va veni un Guvern care să ia măsuri de austeritate împotriva românilor", a declarat Viorica Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel