Mihai Fifor, propus de PSD candidat la primăria Arad

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Senatorul de Arad Mihai Fifor, fost ministru al Apărării Naţionale, ar putea fi candidatul PSD pentru Primăria Arad. Conducerea filialei judeţene discută acest subiect, dar o decizie va fi luată după alegerile europarlamentare. Pe surse există informația potrivit căreia actualul primar, liberalul Gheorghe Falcă, ar candida la alegerile europarlamentare, astfel încât Fifor ar rămâne fără cel mai important contracandidat.

Surse din cadrul PSD Arad au declarat, joi, pentru AGERPRES, că Mihai Fifor este susţinut de o mare parte din echipa de conducere a filialei judeţene a partidului pentru a deveni candidatul pentru Primăria Arad.

Contactat de AGERPRES, preşedintele filialei judeţene, deputatul Dorel Căprar, a confirmat acest lucru, însă a spus că nu a fost luată încă o decizie.

"Există această posibilitate, ca domnul Fifor să fie candidatul nostru pentru Primăria Arad, însă nu s-a luat o decizie finală. Discuţiile continuă, dar pentru moment ne concentrăm pe campania pentru alegerile europarlamentare", a spus Căprar.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel