Mihai Fifor îl ATACĂ DUR pe Barna: "PSD nu lasă țara pe mâna unor aventurieri superficiali"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Mihai Fifor a scris, pe Facebook, în contextul în care liderul USR Dan Barna a spus miercuri seară că USR va declanşa alegeri anticipate dacă candidatul propriu va ajunge preşedintele României, că PSD are datoria de "a rămâne responsabil" şi de a nu lăsa ţara "pe mâna unor aventurieri superficiali".

"Liderul Partidului Lozincă - USR, domnul Dan Barna, ne-a informat cu senitatate, aseară, în cadrul unei emisiuni de televiziune că, în cazul în care va ajunge preşedintele României, primul demers al domniei sale va fi acela de declanşare a alegerilor anticipate. Desigur, după ce, în prealabil, va convinge toţi parlamentarii să demisioneze din Parlament, în urma unui «acord politic». În caz contrar, ne-a informat că va mai aştepta un an. Cu alte cuvinte, români, mai votaţi-ne o dată, că noi oricum nu vrem si nu ştim să guvernăm, ci doar mimăm în campanie. O atitudine atât de lejera în conţinut şi atât de jignitoare la adresa electoratului este de netolerat şi mă convinge definitiv că USR nu reprezintă o alternativă, ci o aventură iresponsabilă în care nu avem voie să aruncăm România", a scris, joi, pe Facebook, secretarul general al PSD, Mihai Fifor.

"PSD are datoria de a rămâne responsabil şi de a nu lasă ţara pe mâna unor aventurieri superficiali a căror viziune este desprinsă, după cum a afirmat liderul acestora, din celebrul serial «Game of Thrones». Un serial care, daţi-mi voie să va reamintesc, s-a cam încheiat în ... flăcări! Mulţumim pentru avertisment, domnule Barna! Nu vă vom permite să daţi foc ţării. Guvernare înseamnă maturitate şi responsabilitate, nu o joacă pe seama României. #fărăaventurieriînfuncţiipublice", a mai transmis senatorul social-democrat.

Mesajul lui Mihai Fifor vine în contextul în care, miercuri seară, liderul USR Dan Barna a declarat la Realitatea TV că în cazul în care candidatul USR sau PNL va ajunge preşedintele României în toamnă, provocarea va fi de a contribui la generarea unei majorităţi parlamentare care să ducă la căderea Guvernului şi declanşarea alegerilor anticipate. Acesta a mai spus că procedura de declanşare a alegerilor anticipate poate fi adoptată şi printr-un un acord politic: "Decât dacă există un acord politic al partidelor majoritare în Parlament. Ori generăm un acord politic, ori aşteptăm alegerile la termen", conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel