Mihai Bendeac, dezbrăcat, de Crăciun: Sunt penibil... Da, am eșuat!“. Imagini virale (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Bendeac, dezbrăcat, de Crăciun: Sunt penibil... Da, am eșuat!“. Imagini virale (VIDEO)
Mihai Bendeac, dezbrăcat, de Crăciun: Sunt penibil... Da, am eșuat!“. Imagini virale (VIDEO)

Actorul Mhai Bendeac a postat pe rețelele sociale un filmuleț cu el în care apare dezbrăcat, după cum a promis, în urmă cu două luni, că va face, de Crăciun.

Actorul Mihai Bendeac a apărut dezbrăcat, în ziua de Crăciun, cu o perucă și având în mâini un ursuleț de pluș. Comediantul spune însă că nu este foarte mândru de el, dar a făcut acest gest pentru că  promis și pentru că are un scop nobil să facă asta.

SUNT PENIBIL… DAR AM O CAUZĂ!

În urmă cu o lună și jumătate, mi-am promis că, în ajun de Crăciun, voi face o ședință foto dezbrăcat. Pentru ce? Păi… Din două motive:

1. Că să am un target pentru că luasem un pic de greutate.

2. Pentru că ședința foto urma să aibă ca scop promovarea paginii de Instagram @fundatiametropolis

M-am chinuit rău, fraților! M-am abținut de la multe lucruri. Problema este că mereu intervenea câte ceva. Ba zile în care aveam de scris și niciun drive, deci, pentru antrenament, ba un turneu unde am mâncat din benzinării și am turnat alcool în mine după spectacole, acoperind pătrățele pe care tocmai începusem să le formez… Etcetera… Etcetera…

Per total, am reușit să slăbesc trei kilograme. Dar am eșuat în a arăta “țiplă”. Îmi venea să plâng uneori… M-am abținut de la multe pofte alimentare, așa cum am făcut de când mă știu dar am dus în extrem treaba asta. Însă ce construiam în 3-4 zile, dărâmam în alte 2-3 în care nu mă antrenam căci trebuia să fiu în vibe-ul de scris.

Da, AM EȘUAT! Nu arăt ca în reviste. Voi arăta! Nu arăt nici oribil la cei aproape 39 de ani. Poate că voi avea parte de body-shaming pentru faptul ca am un pic de burtică. Dar mă doare-n p**ă.

EU AM UN SCOP!!! Ăsta e motivul pentru care am ales să pun o perucă în cap, o fustă cu voaluri și să stau dezbrăcat în frigul ăsta. Am un scop pentru care m-am chinuit să slăbesc. Un amărât de follow la @fundatiametropolis. Atât trebuie să faceți! Să apăsați un buton. Ajutați-ne să continuăm cauzele umanitare pe care le-am început. Urăsc faptele bune făcute în Decembrie. Eu vreau să le fac tot timpul. Ajutați-mă.

Acum, doar cu atât! Un follow pe instagram la @fundatiametropolis

PS - Iertare că nu am reușit să ajung numai fibră. Dar nu se lasă tata, baby…

PPS - Crăciun fericit! Vă iubesc!“, a postat Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel