Mihai Bendeac a avut coronavirus: „Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie! Dureri EXTREM de puternice!“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Actorul Mihai Bendeac, juratul de la iUmor a fost infectat cu noul coronavirus! A avut simptome cumplite: „Am fost infectat la înmormântarea bunicului meu”, a mărturisit aceasta. El a luat virusul chiar din biserică.

Mihai Bendeac a dezvăluit, în cadrul ediției speciale „iUmor: Povești din carantină", că a fost infectat cu noul coronavirus. Juratul a descris simptomele pe care le-a experimentat timp de câteva zile.

La scurt timp după ce pătrunderea coronavirusului în România, bunicul juratului iUmor a încetat din viață. Câteva zile după înmormântare, o știre a dat alarma în familia Bendeac: „A apărut o știre conform căreia preoții, vânzătoarea de lumânări, diaconul, dascălul, toți erau pozitivi. Preotul care a fost la noi la înmormântare era deja în spital", a continuat Mihai Bendeac.

Virusul nu a iertat pe nimeni în familia juratului iUmor. Dacă fratele său a avut simptome ușoare, Mihai și părinții săi nu au fost la fel de norocoși.

„Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie!", a dezvăluit Mihai Bendeac

 

„Pe ai mei i-a chinuit vreo opt sau nouă zile. Pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de cinci minute, aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea", a povestit Mihai Bendeac pentru Antena 1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel