Microbuz cu români, grav accident în Italia: s-a rostogolit într-o prăpastie de 20 de metri; Adrian a murit pe loc; alți trei conaționali, răniți

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Microbuz cu români, accident mortal în provincia Cuneo, între Centallo și Castelletto Stura, pe drumul provincial 3, în seara zilei de miercuri, 20 septembrie 2023. 

Un microbuz cu 4 români la bprd a plonjat mai mult de douăzeci de metri în jos pe escarpă între Centallo și Castelletto Stura, noaptea trecută.

La ora 21.00, alarma a ajuns la salvatori. La fața locului au sosit serviciile de urgență ale serviciului regional 118, împreună cu pompierii, care au fost mobilizați cu echipe de la postul de comandă provincial din Cuneo și de la detașamentul de voluntari din Busca, și carabinierii.

În autovehicol se afla și un bărbat în vârstă de 30 de ani, de naționalitate română, care din păcate a murit pe loc.

Născut în 1993, Adrian S.S. de naționalitate română, a fost victima accidentului mortal care a avut loc în prima parte a serii de ieri, miercuri, 20 septembrie, în zona Centallo.

Bărbatul se deplasa pe drumul provincial 3, pe tronsonul care duce din centrul orașului de la periferia orașului Cuneo spre Castelletto Stura, ca pasager într-un microbuz Ducato cu nouă locuri, împreună cu șoferul vehiculului și alți trei pasageri, toți conaționali. În momentul în care au ajuns la prima curbă, șoferul a pierdut controlul vehiculului (din motive care nu au fost încă stabilite), microbuzul a părăsit carosabilul și a plonjat mai mult de 20 de metri în panta adâncă care însoțește drumul în acel punct.

În accident au mai fost implicate alte trei persoane, niciuna dintre ele în stare gravă. Două erau în cod verde, una în cod galben și, după ce inițial au refuzat transportul la spital, au fost transportate la spitalul din Cuneo.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel