Microbuz cu persoane, răsturnat în această dimineață 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Microbuz cu 20 de români, accident teribil. Şoferul vorbea la telefon în timp ce conducea. Trei persoane au ajuns la spital
Microbuz cu 20 de români, accident teribil. Şoferul vorbea la telefon în timp ce conducea. Trei persoane au ajuns la spital

Cinci persoane dintre cele opt aflate în microbuzul răsturnat luni dimineaţă pe DN 19E au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, a informat ISU Bihor.

''În dimineaţa zilei de luni, 26 septembrie, la ora 06,24, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Crişana' al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19/E, între localităţile Sărsig şi Pocluşa de Barcău, eveniment în care au fost implicate opt persoane, aflate într-un microbuz'', au transmis reprezentanţii ISU.

La faţa locului au fost mobilizate operativ trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Marghita şi Gărzii de Pompieri Sălard, cu o autospecială de intervenţie cu modul de descarcerare şi cu două ambulanţe SMURD tip B2, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

Ajunse la locul evenimentului, echipajele de pompieri militari paramedici şi echipajul SAJ au evaluat persoanele implicate în accident şi le-au acordat îngrijirile care se impuneau, cinci dintre acestea fiind transportate ulterior la spital - patru bărbaţi în cod verde medical, cu răni uşoare, şi un bărbat în cod galben medical, a precizat sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel