Metoda "lipiciul" îi lasă pe oameni fără bani în fața bancomatului. O româncă a avut șocul vieții

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Semnal de alarmă pe grupurile de Facebook pentru românii din Anglia. O femeie atrage atenția asupra unei metode prin care rămâi fără bani atunci când mergi la bancomat. Cel mai probabil, victimele metodei "Lipiciul" nu suspectează nimic și cred că este o eroare a băncii sau ATM-ului respectiv.

O femeie povestește pe Facebook cum era să rămână fără banii pe care tocmai îi scosese de la un ATM al băncii Barclays. 

Deși pe ecranul aparatului apărea mesajul "Take your cash" ("Ridicați banii", n.r.), banii nu apăreau, bancnotele fiind blocate într-un dispozitiv artizanal. 

"Barclays Bank-Edgware. Mare atenție! De ce am impresia că numai ceva conaționali puteau face asta? Vrei să scoți bani de la bancomat, bancomatul eliberează bancnotele, iar acestea se lipesc frumușel de improvizația din poză, are și lipici pe ea.

Nu-mi venea să cred, bancomatul zicea: take your cash, și cash ioc. Am ridicat partea aia de metal, trebuie sa tragi bine de ea să iasă că e lipită și am observat că acolo se lipiseră banii. Doamne ferește, ce oameni!", este mesajul postat de Ana, pe grupul Români în Londra Oficial.

Iată fotografiile cu dispozitivul instalat:

escrocherie_atm_anglia

escrocherie_atm_anglia1

escrocherie_atm_anglia

În martie, ȘtiriDiaspora scria despre o altă metodă de escrocherie, înșelătoria "Flash for Cash", pusă la cale de români, care face ravagii în Marea Britanie. Vezi aici mai multe detalii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel