Metoda ingenioasă a unui român de a face bani în ITALIA. I-a mers bine până când a început să jignească turiștii...

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român costumat în centurion florentin încerca să facă bani de pe urma turiștilor care vizitau Florența doar pentru că apărea în fotografiile lor.

Un bărbat de origine română a găsit o metodă ingenioasă de a face rost de bani ușor în orașul italian Florența. Fiind un pol al destinațiilor turistice, el s-a costumat în centurion (n.r. comandat a unei armate de peste 100 de călăreți romani) și se apropia de turiști, îmbiindu-i să facă poze cu el, pentru o amintire mai... veridică. 

Ulterior, românul le cerea bani pentru „serviciile“ sale. Dar când două turiste engleze care vizitau centrul Florenței au refuzat să îi dea banii ceruți, centurionul de ocazie a început să le insulte. 

Turiștele, intimidate, au chemat poliția care a identificat centurionul florentin ca fiind un român de 40 de ani fără adăpost și cunoscut deja de poliție. El deja pusese ochii pe următoarele sale ținte, pe care încerca să le convingă să facă poze împreună.  

Agenții de poliție le-au invitat la secție pe cele două turiste pentru a depune plângere împotriva centurionului escroc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel