Mesajul unui spaniol îndrăgostit de România: "Trebuie să vă treziți și să luptați!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Moment emoţionant la lansarea Alianţei pentru Unirea Românilor (A.U.R.), la Madrid. Un tânăr spaniol, îndrăgostit de ţara noastră, a ţinut să îi impresioneze pe cei prezenţi a eveniment cu un discurs în limba română.

Pablo a început să cunoască mai bine românii şi România după ce s-a împrietenit cu un român şi şi-a dat seama rapid că tot ce este prezentat despre ţara noastră în străinătate este, de cele mai multe ori, neadevărat.

,, Bună ziua! România este o țară afectată de falsa și distorsionata imagine care există în exterior. Ceea ce se transmite în mass- media nu are legătura cu realitatea, nici cu majoritatea românilor. Am avut posibilitatea să cunosc un compatriot, un român care s-a transformat într-o persoană de mare încredere.

În pofida imaginii negative care este dominantă la majoritatea spaniolilor, o săptămână acolo mi-a fost suficientă pentru a cunoaște adevărata Românie, cultura și valorile sale.

Aveți o țară mare cu acces la Marea Neagră, o Transilvanie grandioasă și cei mai iubitori oameni. Contați pe un potențial mare de creștere și dezvoltare, dar trebuie să vă treziți și să luptați pentru valorile și interesele voastre. Eu iubesc România și voi trebuie să o iubiți. Mulțumesc frumos!”, a declarat Pablo, potrivit comunicatului de presă.

Alianța Pentru Unirea Românilor (A.U.R.) din Spania are filiale în Tarragona, Barcelona, Madrid, Zaragoza, Logrono, Valladolid și Cantabria, și va participa prin reprezentanții săi la alegerile din România din acest an.

Vedeţi aici discursul lui Pablo:

sursa: George Simion / Facebook

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel