Mesajul poliției după umilința în fața tânărului cu BMW. Spune că n-au ce să-i facă

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Inspectoratul Județean de Poliție Constanța a trimis o informare oficială după viralizarea imaginilor cu tânărul șofer care facea drifturi în fața polițiștilor locali. 

Inspectoratul Județean de Poliție spune că fapta s-a prescris pentru că evenimentele s-au produs la finalul anului 2021, mai exact în ziua celebrării Revelionului. Așadar, pentru că au trecut mai mult de șase luni, șoferul care i-a umilit pe polițiștii de la locală nu mai pot fi trași la răspundere. 

"În urma investigațiilor a fost identificat șoferul, un tânăr de 29 de ani, și a rezultat faptul că evenimentul s-a produs la data de 31.12.2021.

Având în vedere faptul că legislația în vigoare prevede că aplicarea sancțiunii se prescrie în termen de 6 luni de la data săvârșirii faptei, cazul rămâne în atenția polițiștilor în vederea prevenirii unor astfel de incidente", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu. 

 

Ce s-a întâmplat în intersecția din Constanța 

Drifturile sunt interzise de legislația rutieră, numai că doi tineri n-au părut deloc preocupați de acest lucru. Aflându-se într-un BMW vechi, aceștia se deplasau pe bulevardul Tomis din Constanța. La una din intersecții, două echipaje ale Poliției Locale supravegheau zona.  A fost momentul în care șoferul și-a dat în "petec": a început o "sesiune" de derapaje controlate, sau drifturi așa cum sunt ele cunoscute, chiar în fața polițiștilor. 

Din cei patru polițiști care se aflau în post, doar unul a ieșit din mașină, în momentul în care tânărul făcea derapajele pe unul dintre principalele bulevarde din Constanța. Șoferul a accelerat apoi și a plecat în viteză,fugind de polițiștii locali care însă nu păreau dispuși să ia vreo măsură pentru a-i ajunge din urmă. Polițistul care a ieșit din mașină a rămas pe șosea uitându-se la cei doi tineri din BMW cum se îndepărtează. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel