Mesajul lui Liviu Dragnea de Ziua României NU a fost postat de el. Cum a fost ORCHESTRAT totul

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Directorul  Penitenciarului Rahova relatează cum a putut posta deținutul Liviu Dragnea mesajul dedicat României pe pagina lui de Facebook din spatele gratiilor.

Lovitură de teatru în privința scrisorii pentru România postată pe Facebook, de Ziua Națională, de către Liviu Dragnea! Fostul preşedinte al PSD a susţinut, într-un mesaj postat pe Facebook, că şi-a dedicat întreaga viaţă României, sacrificându-și chiar și libertatea pentru ca României să îi fie bine.

„De dragul tău am sacrificat tot şi am făcut ce am ştiut mai bine să te ajut să creşti mare, să fii bogată şi puternică. Am renunţat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viaţa copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar şi renunţarea la libertate, de dragul tău!", afirma Dragnea în epistola sa.

Publicația Liber în Teleorman a trimis un punct de vedere conducerii Penitenciarului Rahova cu privire la această situație și posibilitatea deținuților de a se exprima liber în spațiul virtual. Directorul Penitenciarului, comisarul șef de poliție penitenciară, Denis Alexandru Darie, a răspuns, că gestionarea conturilor deținuților pe rețelele de socializare nu se poate face decât de către persoane din afara penitenciarului, aceștia neavând acces la echipamentele de tehnologie a informației din spatele gratiilor.

Pe cale de consecință, singurul mod în care deținutul Dragnea Liviu Nicolae ar fi putut posta pe Facebook mesajul de Ziua Națională era acela de a încredința datele de logare și conținutul mesajului unui terț, care să publice pe contul său.

Cum deținuții au drept nelimitat la corespondență privată, deținutul putea coresponda personal cu o orice  persoană căreia să îi încredințeze datele de logare și să posteze în numele lui mesajul devenit deja viral. În aceste condiții, spune directorul penitenciarului, “gestionarea opiniilor, informațiilor expediate în afara penitenciarului revine exclusiv persoanei destinatare“, arată cms-șef Denis Alexandru Darie, directorul Penitenciarului Rahova, în răspunsul trimis redcației liberinteleorman.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel