Meleșcanu, declarație HALUCINANTĂ: "Voi activa în PSD, dar mă consider membru ALDE"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, a declarat, luni, în plenul Senatului, că va activa în cadrul grupului PSD de la Senat, în urma desființării grupului ALDE, deși se consideră membru al liberal-democraților. 

"Urmare a desființării grupului ALDE de la Senat, voi activa în PSD, dar mă consider membru ALDE", a afirmat acesta, în cadrul ședinței de luni a plenului Senatului.

Călin Popescu Tăriceanu a sesizat CCR, susținând deoarece alegerea lui Meleşcanu la șefia Senatului a fost făcută cu încălcarea Regulamentului Senatului care spune că un grup politic nu poate propune pentru funcţie doi senatori din acelaşi partid.

Curtea Constituțională a stabilit data de 16 octombrie pentru a judeca sesizarea de neconstituționalitate făcută de liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu privind alegerea lui Teodor Meleșcanu la șefia Senatului, scrie Mediafax.

ALDE a decis excluderea lui Teodor Meleșcanu, după ce a fost ales președinte al Senatului, la propunerea PSD și a lui Ion Cupă, Alexandru Băișanu și Grațiela Gavrilescu care au acceptă să fie propuși miniștri în Cabinetul Dăncilă, după ieșirea ALDE de la guvernare.

ALDE i-a exclus pe Teodor Meleşcanu, Graţiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu, adică cei care au acceptat funcţii în Senat, respectiv Guvern, din partea PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel