Meleșcanu, ATACAT DUR de un jurnalist BBC în timpul unui interviu: De ce dați AMNISTIE? E absurd

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Teodor Meleșcanu a fost contrat foarte dur de jurnalista BBC Emily Maitlis care l-a întrebat de ce Guvernul din care face parte dă aministie pentru politicenii corupți. Meleșcanu a răspuns că amnistia este dată din cauza aglomerării penitenciarelor. 

Iată traducerea dialogului dintre cei doi, discuția desfășurându-se în engleză:

Emily Maitlis: Liderul dumneavoastră a fost condamnat pentru corupție, din acest motiv nu a putut să fie premier. Acum țara dumneavoastră vrea să introducă o amnestie care să permită politicienilor corupți să scape. Ce fel de semnal e acesta?

Teodor Meleșcanu: Vreau să vă spun că o problemă în România aglomerația din penitenciare este o problemă mare a României. Există și o procedură de infringement în legătură cu aglomerația din închisori și încercăm să găsim soluții pentru a oferi condiții mai bune pentru deținuți. Ne gândim la posibilitatea să introducem niște dispozitive electronice care să-i monitorizeze.

Emily Maitlis:  Domnule, iertați-mă ! Vorbim despre corupție politică, iar acum Guvernul pregătește o amnistie. Asta e absurd !

Teodor Meleșcanu: Poate dvs considerați că e absurd, dar vă asigur că din când în când, în toate țările, atunci când lucrurile nu merg bine în ceea ce privește codul penal, se caută soluți alternative. 

Iată mai jos dialogul video: 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel