Medicii protestează în stradă, în Piața Victoriei. Guvernul, reacție dură: "E o risipă de echipamente" 

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Horațiu Moldovan reacționează dur după ce aproximativ 50 de cadre medicale au ieșit la protest în Piața Victoriei. 

"După cum vedeți am putea face interpretarea că există echipamente și în plus din moment ce domniile lor protestează îmbracate în echipamente pe stradă. Nici asta nu e o atitudine firească: echipamentele trebuie purtat numai în incinta instituțiilor sanitare, indiferent de ceea ce vrem să demonstrăm. Nu trebuie să folosim ca mesaj public element de tehnică militară, imagini cu pacienți, imagini cu tehnologie avansată. Este până la urmă o risipă de echipamente. În ceea ce privește indemnizația, Ministerul Sănătății a acordat aceste indemnizații tuturor, în funcție de solicitările pe care managerii respectivelor spitale le-au făcut către Minister," a declarat Horațiu Moldovan la Digi 24.

Reamintim că aproximativ 50 de cadre medicale protestează în fața Guvernului, nemuțumiți de banii puțini pe care spun că îi primesc raportat la munca pe care o desfășoară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel