Medic, mesaj viral pentru Arafat: "Am doi copii. Sunt disperat. Nu-mi distrugeți familia!"

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Ciprian Ghilic, medic urolog, transmite un mesaj disperat pentru Raed Arafat. Ciprian, care are doi copii alături de soția care este de asemenea medic, cere ca măcar soția să-i fie lăsată acasă pentru a putea avea grijă de cei doi copii. Medicul spune că dacă îi va fi respectată aceasta dorința nu se va plânge de nimic, indiferent dacă are sau nu protecție sau medicamente. 

"Domnule Arafat, va rog să mă ascultați. Nu îmi distrugeți toată familia! Sunt medic urolog, soția hematolog și avem doi copii de 2 ani și jumătate și respectiv 5ani și 11 luni. În situația de față sunt disperat. Nu avem nici o soluție pentru cei mici daca noi ne vom îmbolnăvi. Spuneți ca e război. Părerea mea e că e mai mult mai grav decât la război pentru că inamicul e invizibil..."armata" e foarte mică și daca pica unul nu e altul de pus în loc, iar mijloace de apărare sau atac nu sunt (știm și noi și dumneavoastră). Dar chiar și așa...la razboi pleca doar soldatul...își lăsă soția și copiii acasă. Și lupta pentru patrie cu gândul să își apere familia. Lasă- mă și pe mine sa lupt cu gândul că soția și copii vor fi bine. Nu îmi obliga soția sa vina pe front și voi fi soldat exemplar. Nu mă voi plânge că nu am protecție sau medicamente. Voi lupta și asimptomatic și simptomatic. Atât doar ... lasă-mi soția acasă să aibă grijă de copiii. Și nu mă voi gândi să "dezertez"," este mesajul lui Cirpian Ghilic.

Reamintim că Raed Arafat a anunțat că medicii pot fi detașați la alte unități medicale, potrivit Ordonanței Militare nr. 4. 

„Aceștia nu pot refuza detașarea. Dacă detașarea se face în altă localitate decât cea de domiciliu, autoritățile locale au obligația de a le asigura cazarea și masa", a mai spus Arafat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel