Măsuri UBER pentru șoferi: cei izolați vor sta acasă plătiți timp de 14 zile

Liviu Ludovic / 17 mar 2020, 08:45 Salveaza PDF Comentarii

Măsuri UBER pentru șoferi. Compania UBER a anunțat o serie de măsuri pentru protecția șoferilor parteneri, în contextul epidemiei de coronavirus și a stării de urgență decretate în România. 

Măsurile luate de UBER pentru sprijinirea partenerilor:

Susținerea autorităților de sănătate publică

Avem o echipă disponibilă non‑stop care susține acțiunile legate de epidemie, întreprinse de autoritățile de sănătate publică. Colaborând cu acestea, este posibil să suspendăm temporar conturile pasagerilor sau ale șoferilor parteneri în cazul cărora a fost confirmată contractarea coronavirusului sau care au fost expuși la COVID‑19. De asemenea, ne consultăm cu un epidemiolog pentru a ne asigura că măsurile pe care le adoptăm respectă recomandările medicale.

UBER ajută șoferii și curierii parteneri afectați


Orice șofer sau curier partener diagnosticat cu COVID‑19 sau căruia i se solicită de către o autoritate de sănătate publică să se autoizoleze va primi asistență financiară pe parcursul a până la 14 zile, cât timp îi este suspendat contul. Am ajutat deja șoferii din câteva zone afectate și încercăm să implementăm rapid măsurile în întreaga lume.

Contribuim la menținerea curățeniei în mașini

Am început să le oferim șoferilor dezinfectant pentru a‑i ajuta să își mențină mașinile curate. Stocurile sunt limitate, dar colaborăm cu producători și distribuitori pentru a obține cât se poate de multe produse. Distribuirea produselor va fi făcută cu prioritate către șoferii din orașele în care este mai multă nevoie.

Îți oferim opțiuni pentru livrările de mâncare

Înțelegem că este posibil ca acum să te bazezi mai mult pe livrări de mâncare. Dacă preferi, poți lăsa o notă în aplicația Uber Eats prin care să îi soliciți curierului partener să lase mâncarea la ușă.

(w670)

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy