Maşini româneşti incendiate în Italia

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Comunitatea de români este zguduită de un nou gest xenofob. Cele 4 maşini au fost incendiate în noaptea de 26 spre 27 august la Roma.

Potrivit jurnaliştilor de la romatoday.it, care publică și fotografii ale mașinilor arse, incendiul a avut loc la distanță de șase luni de un alt alt incident similar când alte cinci automobile (tot cu numere românești) au fost distruse pe o stradă apropiată.


În jurul orei 3.00 dimineaţa, pompierii chemaţi de urgenţă au găsit cele 4 maşini în flăcări. Este vorba de un BMW, un Golf, un Rav 4 și un Ford Escort, toate cu numere românești. Incendiul a fost stins rapid dar pagubele materiale sunt însemnate.

Potrivit carabinierilor, o anchetă a fost deschisă în acest caz iar pentru moment investigatorii nu exclud nicio ipoteză. În urmă cu 6 luni, în două reprize, 28 februarie și 7 martie, în aceeași zonă au fost incendiate 9 maşini cu număr românesc, toate cu număr de Satu Mare. Ca și acum, capota a fost stropită cu lichid inflamabil şi apoi aprinsă, pentru ca incendiul să pară consecinţa unui scurt circuit de la motor.

SURSA: gazetaromaneasca.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel