Maseuzele erotice se alătură PROTESTULUI din 15 martie. "Și noi vrem autostrăzi"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Anagajatele saloanelor de masaj erotic din Bucureşti se alătură protestului iniţiat de afaceristul Ştefan Mandachi, pe 15 martie, precizând că și ele vor autostrăzi și o țară civilizată. 

Zeci de fete care lucrează în saloanele de masaj erotic au anunţat că, pe 15 martie, începând cu ora 15.00, vor protesta pentru autostrăzi.

"Pe 15 martie, maseuzele din saloanele noastre își invită clienții să stea în plus 15 minute gratuit, începând cu ora 15, timp în care să discute cu ei despre autostrăzi sau despre alte subiecte. Asta pentru că, în acest interval, ele își vor suspenda activitatea de bază. Și aceasta se întâmplă pentru că s-au săturat de ore lungi pe drum până acasă și au decis să se alăture protestului inițiat de Ștefan Mandachi!", se arată într-un anunţ al unui cunoscut lanţ de saloane din Bucureşti, relatează DigiFM. 

Citește și: ROMÂNII intră în GREVĂ 15 minute. Caramitru: „Trebuie să le arătam că putem bloca țara dacă ei nu pleacă”

Protestul de pe 15 martie a fost iniţiat de omul de afaceri Ştefan Mandachi pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la lipsa infrastructurii din România.

Sătul să asculte promisiunile politicienilor, un om de afaceri din Suceava a luat problema în propriile mâini şi le-a arătat autorităţilor cum se face. A construit, în mod simbolic, primul metru de autostradă din Moldova.

Primul metru de autostradă din Moldova a fost construit între localităţile sucevene Voroneţ şi Putna şi va fi inaugurat pe 15 martie, la ora 15. Ştefan Mandachi a angajat o firmă de specialitate, iar proiectul a costat 4.500 de euro, fiind o mostră de cum ar trebui să arate o autostradă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel