Mărturiile vedetelor prezente la petrecerea din Padina, unde a fost ucis un român. Alex Velea: „Încerc să-mi revin din starea de șoc”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Mărturiile vedetelor prezente la petrecerea din Padina, unde a fost ucis un român. Alex Velea: „Încerc să-mi revin din starea de șoc” / Foto: Instagram
Mărturiile vedetelor prezente la petrecerea din Padina, unde a fost ucis un român. Alex Velea: „Încerc să-mi revin din starea de șoc” / Foto: Instagram

O tragedie cutremură județul Dâmbovița, după ce o petrecere într-un hotel de patru stele din Padina s-a transformat într-un coșmar, cu moartea violentă a lui Sorin, proprietarul unei firme de pază și tată a doi copii, ucis cu o macetă. Mai multe detaliile tulburătoare ale incidentului au fost oferite de mărturiile vedetelor care erau acolo.

Tinu Vadaicu, DJ-ul serii, a fost unul dintre martorii oculari la eveniment, și-a împărtășit declarațiile cutremurătoare.

”Alex Velea a plecat la petrecerea de lângă. Tot așa am auzit, cu jumătate de oră înainte să se întâmple toată treaba asta, plecase și el, că îi era foarte somn, începuse și el mult mai devreme ca și noi și cumva el n-a mai participat la toată treaba asta(...) Pentru mine a fost o mulțime de oameni pe care nu îi cunoșteam, nu i-am reperat, nu i-am identificat, nu i-am văzut. Antonia era foarte marcată, chiar plânsă. Era foarte sensibilizată de tot ce s-a întâmplat. Alex Velea a spus că nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat. Cumva, deja ne așteptam că o să fie o chestie publică în care, dat fiind faptul că toți eram acolo invitați, se vor folosi numele”, a mărturisit DJ-ul pentru Antena 3 CNN.

 

Alex Velea și Antonia, în stare de șoc

 

Alex Velea, care a fost prezent la eveniment, a reacționat și el, menționând pe Instagram: "Salutare tuturor! Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragidiei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă, doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea, cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa...".

De asemenea, și Alina Eremia, este una din vedetele care s-au aflat în acea seară la evenimentul tragic. Cu toate acestea, Alina Eremia a fost clară în declarația ei: ea a participat doar la evenimentul organizat de hotel, care s-a terminat în jurul orei 22, iar de crimă a auzit abia a doua zi. 

„Din păcate, ce s-a întâmplat aseară este o tragedia. Condoleanțe familiei! Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizez: au fost 2 evenimente în aceeași locație. Eu am fost invitată, alături de prieteni apropiați, la evenimentul organizat de hotel, care s-a terminat în jurul orei 22. Am aflat ce s-a întâmplat la cel de-al doilea eveniment în această dimineață. Informația legată de prezența mea la audieri este falsă. Nu am fost prezentă la evenimentul care s-a întâmplat și nici nu am interacționat cu persoanele implicate“, a transmis artista.

Crimele ar fi fost comise de trei frați care fac parte din temuta grupare interlopă Fabian. Indivizii cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani au fost arestați de polițiști, care urmează să refacă filmul crimei. Mai exact, este vorba de Marin Laurențiu, Marin George Armando și Marin Louis Justin. Mama acestora, Vrăjitoarea Sidonia, neagă toate acuzațiile și spune că, de fapt, fiii ei au fost cei atacați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel