Mario Iorgulescu sfidează din Italia justiţia din România: „Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

„Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie!”. Sunt cuvintele lui Mario Iorgulescu, după sentința prin care a fost condamnat de Tribunalul București, la 15 ani și opt luni de închisoare.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit, în premieră, despre noaptea în care a provocat teribilul accident de circulație, care a curmat viața unui șofer. În plus, tânărul de 27 de ani susține că este bolnav și, în niciun caz, nu este un criminal.

 

Ce spune Mario Iorgulescu

 

Mario Iorgulescu a fost condamnat, în primă instanță, de Tribunalul București, pentru acuzațiile de omor și conducere sub influența băuturilor alcoolice și drogurilor, dar pedeapsa i-a fost contopită cu o mai veche condamnare, definitivă, pentru complicitate la lipsire ilegală de libertate. Iorgulescu Jr. susține că nu era sub influența drogurilor, când a urcat la volan.

„Acuzația de omor nu se justifică? Era doar de ucidere din culpă?”, a întrebat reporterul Știrile PRO TV.

„Nici măcar. Culpă comună, pentru că șoferul care, din păcate, și-a pierdut viața... Eu eram băut la volan, recunosc, am reacționat pe moment, într-o criză de nervi, și m-am urcat băut la volan, un lucru pe care eu nu îl fac defel, pentru că mereu am fost cu câte un bodygoard sau un șofer după mine”, a spus Mario Iorgulescu.

La trei ani și jumătate de la accidentul violent, Mario Iorgulescu vorbește pentru prima oară public, despre cele petrecute. Este internat într-o clinică din Italia și spune că pedeapsa pe care a primit-o după ce a fost găsit vinovat și de omor, este nedreaptă.

„Eu nu mai vreau să aud de România cât oi trăi. Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”, a mai spus Iorgulescu Jr..

Întrebat de ce nu o să facă o zi de pușcărie, Mario Iorgulescu a răspuns: „pentru că sunt protejat de statul italian, care îmi recunoaște actele medicale și care ia în considerare că nu sunt capabil de a conștientiza problemele medicale pe care le am”.

Mario Iorgulescu a contestat deja sentința Tribunalului prin care a fost condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare. Curtea de Apel București a fixat primul termen de judecată peste două luni.

 

Mario Iorgulescu: „Relaxare”, „Viaţă bună”

 

Mario Iorgulescu a postat o poză cu el, pe Instagram, pentru prima dată după o lungă perioadă de timp.

„Relaxare”, „Viaţă bună”, „Crede în lege”, „Lege şi ordine”, „Justiţie”, „Mafia” şi „Toate bune” au fost tag-urile folosite de fiul şefului LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel