Marinar egiptean, găsit mort în port 

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Belgia. Marinar român, dispărut. Autoritățile îl caută pe bărbat după ce acesta a căzut peste bord
Belgia. Marinar român, dispărut. Autoritățile îl caută pe bărbat după ce acesta a căzut peste bord

Un marinar egiptean a fost găsit mort pe o navă din portul Sulina. 

Sâmbătă dimineață, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a primit o alertă de intervenție Medevac din partea Centrului Maritim de Coordonare MRCC, referitoare la o navă cargo denumită 'SEA HORIZON', sub pavilion Palau. Nava SAR APOLLO, sub egida ARSVOM, a fost solicitată să se deplaseze în rada portului Sulina pentru a prelua un membru al echipajului aflându-se în stare de inconștiență, cu afecțiuni cardiace.

Echipajul de intervenție, însoțit de o asistentă medicală din cadrul Unității de Primiri Urgențe Sulina, a pornit cu determinare către locația indicată. Cu toate acestea, condițiile meteorologice nefavorabile au complicat misiunea.

La sosirea în zona indicată, echipajul a constatat că starea marinarului era mai gravă decât se anticipase. Înainte de a începe manevrele de resuscitare, asistenta medicală a constatat absența semnelor vitale, lipsa pulsului și rigiditatea corpului. Din păcate, era deja prea târziu. Bărbatul era decedat de câteva ore înainte ca echipajul de salvare să ajungă la locul intervenției.

Echipajul de urgență a trebuit să declare decesul marinarului și să-l predea comandantului navei de care aparținea pentru demararea procedurilor legale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel