Marian Oprișan, după ce a fost HUIDUIT la Congres: „Am decontat orgoliile unora dintre membrii PSD”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Marian Oprişan, preşedintele PSD Vrancea, spune că nu a fost surprins că a fost huiduit la congresul PSD, dar l-a întristat. El susţine că toţi social-democraţii au decontat „greşelile şi orgoliile” unora dintre membrii de partid.

„Nu pot să spun că m-a surprins, dar m-a întristat. O tristeţe care mi-a făcut mult mai evident însă de ce am fost penalizaţi de români la ultimele alegeri. Nu ne-a costat doar mesajul, ci şi atitudinea. Am decontat cu toţii greşelile şi orgoliile unora dintre membrii PSD, am primit etichete pentru gravele încălcări ale legii sau ale bunului-simţ, am fost atacaţi şi desconsideraţi pentru că am fi toţi la fel. Nu suntem toţi la fel. Dar majoritatea celor care au rămas aici, crezând în continuare în acest partid pe care l-am văzut traversând vremuri şi vremuri, sunt din ce în ce mai asemănători în viziune şi răspuns. Suntem din ce în ce mai hotărâţi să nu mai permitem rabaturi de la minimele principii ale moralităţii şi decenţei!

De ieri cred şi mai mult ca e nevoie de schimbare. Pentru colegii de partid, pentru membrii noştri din toată ţara, pentru români şi pentru viitorul nostru, al tuturor, o să fiu parte activă a acestei schimbări. Restabilirea seriozităţii, a maturităţii şi a echilibrului sunt obligatorii- în discurs, în comportament şi în acţiuni. Pentru că derapajele de la aceste principii - fie ele în partid, pe scena politică, în societate sau pe stradă - ne costă scump şi ne ţin pe loc!”, a scris Marian Oprişan pe Facebook.

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a fost huiduit la congresul PSD când dorea să ţină un discurs, el a urcat pe scenă, iar în momentul când a văzut că fluierăturile nu încetează, a renunţat să mai vorbească şi a revenit în sală.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel