Marea Britanie: ZORO, încarcerat după ce a MUȘCAT de gât o femeie pe stradă. A fost prins când se întorcea în România

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Zoro este un român de 33 de ani care la scurt timp după ce a ajuns în Manchester, a și fost condamnat la închisoare pentru viol și alte violențe.

Zoro Banciu este numele unui român în vârstă de 33 de ani care a primit o condamnare de 6 ani și 4 luni de închisoare în Marea Britanie. Bărbatul a fost condamnat la scurt timp după ce a ajuns în Mancehester, Marea Britanie. 

Românul a atacat o prostituată pe stradă şi a muşcat-o de gât. Concret, femeia care își vindea trupul l-a acostat pe acesta pe stradă și i-a propus să întrețină relații sexuale contra sumei de 10 lire. Cum Zoro nu avea la el decât 5 lire, femeia l-a refuzat, însă bărbatul deja se înfierbântase... Așa că a violat-o pe femeie, apoi a bătut-o și a mușcat-o de gât. Totl a durat aproximativ 6 minute, într-o parcare din spatele unui supermarket din Manchester.

Însă tocmai mușcătura dată „din dragoste“ victimei sale i-a adus condamanarea lui Zoro. Polițiștii au reușit să preleveze ADN și astfel i-au dat de urmă. Când a scăpat, victima sunat la Poliţie, iar în urma unei anchete, românul a fost identificat de femeie, dar şi de probele ADN prelevate.

În fața instanței victima sa a declarat că incidentul a schimbat-o foarte mult și că are probleme cu somnul ba, mai mult, cele petrecute i-au afectat și relația cu iubitul său, potrivit mirror.co.uk.

Zoro a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare, fiind prins în aeroport, chiar când încerca să se întoarcă în România, iar numele său a fost trecut pe viață în registrul abuzatorilor sexuali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel