Marea Britanie: Un român jefuiește o prostituată thailandeză. Ar fi plecat din locuința ei cu câteva.. statui ale lui Buddha

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O prostituată tailandeză și partenerul ei, alături de care presta servicii sexuale într-un apartament din Watford a fost jefuită de un  român care o contactase pentru o întâlnire.

Ionuț S., un român de 25 de ani, împreună cu un alți doi bărbați, este acuzat că ar fi contactat-o pe femeie care, prin intermediul unui site pentru adulți, își vindea serviciile sexualse și de masaj thailandez. Dintre aceștia, doar românul a fost identificat, după numărul de telefon de unde a efectuat apelul, care era conectat la un cont de Facebook. Faptele datează din ianuarie 2018.

Femeia, o tailandeză de 40 de ani, divorțată, a declarat în fața instanței că la ora de întâlnire stabilită, cel cu care luase legătura a venit însoțit de alți de doi bărbați. Atât ea, cât și colegul ei, au fost ținuți captivi într-un dormitor în timp ce aceștia ar fi prădat locuința, de unde ar fi sustras 1.100 de lire sterline, bijuterii, obiecte electrice, dar și mai multe statuete care îl înfățișează pe Buddha. „Un tip cu mască ne-a rugat să ne așezăm într-o cameră, iar alți doi bărbați au căutat apartamentul pentru obiecte”, a declarat femeia în fața instanței.

„Au plecat după 20-30 de minute. Am fost șocată. Nu știam ce să fac", a mai spus ea la audierea de la Curtea Coroanei din St Albans, potrivit watfordobserver.co.uk.

Femeia a folosit apoi numărul de telefon de pe care i-a fost trimis mesajul pentru a efectua o căutare pe Facebook.m Căutarea i-a returnat o fotografie care îl înfățișa pe Ionuț S. pe care l- descris-o ca pe unul dintre bărbații din apartament, dar care purta mască în timpul jafului, astfel că nu este 100% sigură că este el. Totuși, victimele jafului au trimis un mesaj pe Facebook către acel cont în care  cereau banii înapoi. Victimele au mers a doua zi la poliție, dar când un ofițer a încercat să găsească contul de pe Facebook, aceasta fusese eliminat. Abia în august anul trecut, Ionuț S.i a fost arestat pentru această cauză.

Ionuț S., din Wooldridge Road, Feltham, neagă acuzațiile de tâlhărie care i se aduc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel