Marea Britanie. Trei români au furat sute de litri de alcool: „Nu e pentru noi. Ne pregătim de botez“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Trei români au reușit să fure mai multe sticle scumpe de alcool, în valoare de 7.500 de lire sterline, dintr-un magazin din Northwich. Explicația lor i-a lăsat mască pe anchetatori.

Elena M. de 30 de ani, Florin M. de 42 de ani și Marian M. de 30 de ani au fost arestați după ce au fost prinși cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere dintr-un magazin din Nortwhich. Cei trei români au fost prezentați recent în fața instanței, unde au mărturisit că furaseră alcoolul pentru a-l trimite în România, unde se pregăteau de organizarea unui botez. 

Faptele lor datează din 11 februarie, când, în jurul orei 20.30, cei trei au fost văzuți pe camerele de supraveghere în apropierea magazinului cu marfa asupra lor. Poliția i-a arestat la fața locului, iar ei au recunoscut furtul.

Avocata românilor a spus că aceștia i-au explicat că nu aveau de gând să vândă alcoolul, ci să îl trimită în România, pentru un botez. Ei s-au plâns că sunt foarte săraci și că veniseră să lucreze în Marea Britanie într-o fabrică de alimente congelate, dar că au rămas fără locul de muncă și au rămas și fără bani.

Elena și Florin au un fiu de un an în România, pentru care veniseră să câștige bani, dar ceea ce li se promisese la venirea în UK nu s-a mai concretizat. Marian venise în Redditch cu doar două zile înainte de comiterea furtului, potrivit cheshirelive.co.uk.

Cei trei români au fost condamnați la 40 de săptămâni de închisoare și obligați la plata unei amenzi de 122 de lire sterline. De asemenea, vehiculul în care urcaseră sticlele de alcool a fost confiscat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel