Marea Britanie. Tânăr român, prins ÎN FLAGRANT când își dăduse o întâlnire amoroasă cu o fetiță de 15 ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român de 25 de ani din Sheffield, Marea Britanie, a fost prins și predat autorităților pentru că ar fi încercat să întrețină relații seuale cu o minoră de 15 ani, cu care îli dăduse întâlnire într-un parc.

Daniel, un român în vârstă de 25 de ani, a fost prins în flagrant într-un parc din oraşul Sheffield din Anglia  și predat polițiștilor, în timp ce aştepta o fetiţă căruia îi dăduse întâlnire printr-o rețea de socializare.

Numai că, din nefericire pentru Daniel, chiar el a fost cel căzut în plasă. Și asta pentru că fetița de 15 ani cu care își dăduse  întâlnire și căruia îi propusese să întrețină relații sexuale era de fapt  un membru al „Stings“.  Aceasta este o reţea de tineri din Marea Britanie care se ocupă cu prinderea pedofililor. 

Totul s-a întâmplat, ieri după-amiază, atunci când românul a fost reținut de membrii rețelei și predat poliției. Românul a recunoscut totul.

Se pare că Daniel ar fi intrat în legătură pe o rețea de socializare cu o „fetiță“ de 15 ani, căreia i-a trimis numerose clipuri video indecente, dar şi poze indecente cu el. La rândul ei, presupusa adolescentă i-a trimis clipuri indecente. Adolescenta era de fapt un membru al rețelei, iar cel momit a fost de fapt el. După ce au comunicat o vreme, au convenit să se întâlnească într-un parc din Sheffield pentru a întreține relații intime.

(w670)

Numai că la întâlnire s-au prezentat mai mulți bărbați care l-au dat pe mâna poliției. Bărbatul a fost filmat în timp ce recunoștea că el este cel care își dăduse întâlnire cu o minoră.

Astăzi, echipa „Stings“ a anunțat că Daniel a fost arestat și că a recunoscut că nu își dăduse întâlnirea doar cu această tânără, ci și cu alta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel