Marea Britanie. Șoferii au ajuns să se bată în benzinării. Criza de combustibil se adâncește

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Șoferii din Marea Britanie se bat în benzinării
Șoferii din Marea Britanie se bat în benzinării

Criza din stațiile de benzină se adâncește în fiecare zi. Șoferii s-au luat la bătaie, după ce combustibilul a fost raționalizat. Britanicii stau la cozi interminabile și spun că au ajuns la limta răbdării.

Șoferii din Marea Britanie se iau la bătaie în timp ce așteaptă la cozi interminabile în stațiile de benzină. Totul se întâmplă pe fondul crizei de  şoferi de camion din această ţară după Brexit, relatează Digi TV.

Marți seara, mai mulți conducători auto și-au împărțit pumni și acuză Guvernul de lipsă de reacție. Pentru a opri violențele, a fost nevoie de intervenția polițiștilor. 

Pe de altă parte, autorităţile  din UK au anunţat crearea unui sistem de vize temporare. Acestea vor să recruteze șoferi străini, pentru a pune stop crizei de șoferi. 

Cele mai afectate zone sunt cele urbane din Regatul Unit. Irlanda de Nord nu e afectată de această criză, informează BBC, citat de digi24.ro

În România, PNL a inițiat un proiect de lege prin care se dorește neimpozitarea diurnelor pentru șoferii care lucrează în străinătate. Urmează să fie supus Parlamentului în scurt timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel