Marea Britanie. Români condamnați la ZECI de ani de închisoare. Ce au făcut

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie de 53 de ani a fost violată de doi români. Totul s-a întâmplat anul trecut, iar acum făptașii și-au aflat pedeapsa. Aceștia vor petrece mulți ani în spatele gratiilor.

Incidentul a avut loc anul trecut, în Carshalton, Marea Britanie. Potrivit polițiștilor, românii s-au întâlnit prima dată cu femeia cu o zi înainte de a avea loc agrsiunea, într-o gară din Londra. Au luat trenul împreună și, ajunși în Carshalton, cei doi români au dus victima pe o stradă lăturalnică și au batjocorit-o. 

Femeia a fost salvată de un martor care a reușit să îl prindă pe unul dintre români și l-a predat apoi polițiștilor. O săptămână mai târziu a fost prins și celălalt român.

Unul dintre bărbați nu și-a recunoscut fapta, așa că a primit 21 de ani de închisoare. Celălalt a recunoscut ce a făcut și fost condamnat la 12 ani de închisoare.

Magistrații de la Croydon Crown Court i-au găsit vinovați pe cei trei români și i-au condamnat la peste 30 de ani de închisoare. Românii au 21 și respectiv 33 de ani, iar victima lor are 53 de ani, potrivit news.met.police.uk. 

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel