Marea Britanie: Româncă VIOLATĂ și BĂTUTĂ crunt de un conațional. URLA și voia să SARĂ pe fereastră

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă susține că a fost violată și bătută, până ce și-a pierdut doi dinți, de un conațional de-al său. Bărbatul îi promisese un loc de muncă în Marea Britanie.

O româncă a fost salvată de autoritățile din Bradford, Marea Britanie, după ce a fost văzută când încerca să urce pe o fereastră, încercând să scape după ce a fost violată violent într-un apartament. Ea s-a prezentat astăzi în fața justiției pentru a depune mărturie pentru faptele petrecute în mai 2016.

Femeia susține că îl cunoștea pe cel care a violat-o, un bărbat de naționalitate română, N.F, de 49 de ani, care i-a promis că o va ajuta să își găsească de lucru. Acesta a invitat-o în apartamentul său, iar ea, cunoscându-l, a acceptat. După ce au consumat în locuința acestuia mai multe beri, femeia a vrut să plece, însă bărbatul s-a opus.

Polițiștii au văzut-o pe femeie plângând isteric și strigând după ajutor de la o fereastră a apartamentului, de unde încerca să scape. Ea a încercat să evadeze pe fereastra bucătăriei, căci ușa locuinței era încuiată, fiind spartă de ofițerii salvatori.   

Femeia spune că a încercat să scape, dar acesta i-a închis repede ușa. Femeia, care a vorbit în fața instanței cu ajutorul unui interpret, a declarat că acesta a lovit-o cu putere de două ori în față, zicându-i: „Repede, sus.” Ea mai povestește că apoi dezbrăcat-o de pantaloni, a aruncat-o pe pat și a violat-o. A încercat apoi să o forțeze să înterțină relații sexuale orale, strângând-o de păr, dar femeia a reușit să se opună, lovind-o atunci cu doi pumni în gură. Femeia și-a pierdut atunci doi dinți. De altfel, polițiștii i-au găsit pe podeaua livingului, alături de un prosop plin de sânge, femeia reușind să le explice prin limbajul semnelor ceea ce se petrecuse. Femeia a arătat poliției buza sângerândă și a făcut un gest de lovire spre fața ei. „Era îndurerată, urla și plângea”, a declarat unul dintre ofițeri.

 

Prsupusul violator, condamnat în România pentru CRIMĂ

 

Bărbatul de 49 de ani, care locuiește în Barkerend Road, Bradford, neagă varianta femeii. El a spus poliției că este în Marea Britanie de cinci ani și a lucrat ca grădinar și în construcții. El a povestit anchetatorilor că femeia băuse aproximativ șapte beri și urcase la etaj de bună voie să facă sex cu el, a susținut el, menționând că nu este capabil să rănească vreodată o femeie.

Juriul de la Curtea Coroanei de la Bradford a constatat însă că bărbatul are o condamnare pentru omor în România, care datează de mai bine de 20 de ani. El a petrecut șase ani de închisoare în țară, după ce a ucis un hoț care intrase în domiciliul său.

Juriul a rămas în pronunțare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel