Marea Britanie: Șofer român de UBER, gest scandalos față de o vedetă cu dizabilități de vedere

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Victoria Oruwari, o cântăreață în vârstă de 39 de ani din Londra, cunoscută ca persoană cu dizabilități de vedere, a fost păcălită de Cornel Mihai, un șofer român de Uber. Acesta afost condamnat pentru fraudă.

Victoria Oruwari, care a fost clientă în mașina Uber condusă de șoferul român de 32 de ani, a fost păcălită să-i predea telefonul șoferului Cornel Mihai la finalul unei călătorii de 51 de lire sterline spre casa ei din sudul Londrei.

Victoria este o figură destul de cunoscută în Marea Biritanie. Căntăreața nevăzătoare, originară din Nigeria, a fost finalistă în emisiunea de talente BBC „All Together Now”, unde a adus-o în lacrimi pe Geri Halliwell... Ea a susținut turnee ca soprană și cântat și la Royal Opera House.

Cornel Mihai a luat-o pe Victoria Oruwari de la London Bridge, la 22:00, pe 29 iunie anul trecut, după ce aceasta pierduse trenul spre casă. După ce au discutut puțin despre problemele sale de vedere, femeia spune că șoferul i-a cerut puțin telefonul. „Mi-a spus apoi că nu poate încheia călătoria pe aplicația sa și m-a întrebat dacă pot să-i dau telefonul meu pentru a o încheia. Am crezut că este puțin ciudat, dar nu era nimic în comportamentul lui care să mă facă să cred că nu sunt în siguranță”, a mai spus aceasta. Astfel, la sfârșitul călătoriei i-a dat telefonul românului.

Abia după ce a coborât, femeia și-a dat seama că a fost taxată dublu pentru cursă, plătind 51 de lire sterline, plus un bacșiș către taximetrist de 20 de lire sterline, căruia âi acordase și o evaluare de cinci stele, după cum a stabilit magistrații din Croydon.

Românul a negat că ar fi folosit telefonul femeii, însă instanța l-a declarat vinovat de înșelăciune, românul pierzându-și dreptul de a mai profesa ca șofer Uber, urmând să își afle pedeapsa pe 4 februarie, otrivit Standard.co.uk.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel