Marea Britanie. Mai mulți copii au căzut într-un lac înghețat. Trei dintre ei au fost confirmați decedați

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Marea Britanie. Mai mulți copii au căzut într-un lac înghețat. Trei dintre ei au fost confirmați decedați / Foto: Unsplash
Marea Britanie. Mai mulți copii au căzut într-un lac înghețat. Trei dintre ei au fost confirmați decedați / Foto: Unsplash

Tragedie în Anglia pentru trei familii din Soluhull, după ce copiii acestora au căzut într-un lac înghețat pe care se jucau și și-au pierdut viața.

Trei copii au murit, duminică, 11 decembrie, după ce au căzut într-un lac înghețat în weekend. Minorii se jucau în parcul Babbs Mill din Solihull, când s-au aventurat pe apa înghețată.

Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului și au reușit să scoată patru persoane din apă. Poliția a declarat despre copiii că au suferit un stop cardiac și au fost duși de urgență la spital pentru tratament, unde se spune că se află în stare critică.

 

Trei copii și-au pierut viața într-un lac înghețat

 

Din păcate, însă, trei dintre ei, în vârstă de 11, 10 și 8 ani, au murit pe loc.

Confirmând vestea tragică, un purtător de cuvânt al poliției din West Midlands a declarat:

"Trei băieți au murit în mod tragic după ce au căzut în lacul din Babbs Mill Park din Solihull ieri după-amiază. Băieții, în vârstă de 11, 10 și 8 ani, au fost transportați de urgență la spital după ce au fost scoși din apă. Din păcate, nu au putut fi resuscitați, iar gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii lor în aceste momente profund devastatoare. Vom avea ofițeri specializați care le vor oferi tot sprijinul pe care îl putem oferi."

Un al patrulea băiat, în vârstă de șase ani, rămâne în stare critică la spital, în timp ce unul dintre ofițerii de poliție care a suferit o ușoară hipotermie se pare că se recuperează "complet" la spital.

 

Scafandrii specialiști au cercetat lacul pentru a confirma dacă a mai căzut cineva în apă

 

Sophie este un lucrător de sprijin pentru sănătatea mintală și se afla în parc în momentul în care cei mici au căzut în apă.

Tânăra de 23 de ani a spus că oamenii țipau la ei să nu intre pe gheață.

"Am ajuns aici cu prietenii mei la ora 14.45. Era un grup de copii care se juca lângă lacul complet înghețat", a declarat ea pentru Daily Mail.

"Doi dintre ei au intrat pe lac și oamenii strigau la ei că nu este sigur. Apoi, gheața a crăpat și piciorul unuia dintre băieți a intrat în apă. Ceilalți trei de pe mal au intrat apoi să ajute și, în curând, au fost cu toții în pericol."

Liderul Consiliului Solihull, Ian Courts, și liderul adjunct Karen Grinsell au vizitat cordonul de la lacul Babbs Mill. Aceștia au lăudat curajul serviciilor de urgență și al echipelor de salvare și au prezentat condoleanțe familiilor implicate.

Liderul a declarat: "Este o situație cât se poate de gravă... o situație îngrozitoare. Suntem complet stupefiați de ceea ce s-a întâmplat. Încă așteptăm mai multe vești. În mod clar, gândurile și rugăciunile noastre trebuie să fie alături de familiile aflate în această situație. Cu greu îmi pot imagina prin ce trec familiile."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel