Marea Britanie. Doi români AU MURIT într-un grav accident rutier. Detalii din anchetă

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi români, prieteni foarte buni, au murit împreună. În drum spre casă, cei doi au fost implicați într-un grav accident rutier și nu au mai avut nicio șansă de supraviețuire. 

Românii se întorceau din Birmingham, de la un bordel când au fost implicați în accidentul rutier. Unul dintre bărbați conducea autoturismul și nu și-a dat seama că se află pe sensul greșit de mers. Nu a observat că din sens opus venea un alt autoturism și a spulberat frontal mașina în care se aflau două femei. Acestea au fost grav rănite în urma accidentului. 

În urma impactului între cele două autoturisme, unul dintre români, care se afla în Marea Britanie de câteva zile, a murit la locul accidentului. Prietenul lui și-a pierdut viața câteva ore mai târziu, pe un pat de spital. 

Chiar dacă totul s-a petrecut anul trecut, detalii din anchetă au fost date publicității abia acum. Potrivit anchetei procurorilor, cei doi români, de 29 și 31 de ani, nu aveau cum să supraviețuiască în urma rănilor suferite. Mai mult decât atât, unul dintre ei nu purta centură de siguranță, iar celălalt o purta greșit. 

Medicul care a efectuat examenul post-mortem, a declarat instanței  că cei doi prieteni au murit din cauza hemoragiilor, potrivit stokesentinel.co.uk.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel