Marea Britanie. Un bărbat a intrat cu maşina într-o secţie de poliţie din Londra

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un bărbat a fost arestat de poliţie după ce automobilul pe care îl conducea a lovit, miercuri seară, o secţie de poliţie din nordul Londrei, informează Reuters şi DPA.

Poliţia metropolitană londoneză a menţionat că incidentul a avut loc cu puţin timp înainte de ora locală 19:00 la secţia de poliţie Edmonton, care a fost evacuată. A fost lansată o anchetă condusă de o echipă locală de poliţie cu sprijinul ofiţerilor specializaţi în antiterorism.

Iniţial, cotidianul The Guardian a relatat că incidentul nu are legătură cu terorismul. Poliţia nu a oferit alte detalii despre natura incidentului.

Ambulanţe şi autospeciale au fost trimise la locul incidentului şi poliţia a izolat zona.

 

A intrat cu maşna în secţia de poliţie



Imagini postate pe social media au arătat o maşină în faţa secţiei de poliţie şi un bărbat care este imobilizat la sol de ofiţeri de poliţie după ce încercase să-şi incendieze automobilul.

Agenţia de presă DPA a citat o declaraţie a poliţiei londoneze potrivit căreia ''un bărbat alb de 45 de ani şi-a părăsit automobilul înainte de a-l incendia folosind benzină''. ''El a fost arestat de ofiţeri pentru presupusă incendiere şi o serie de alte infracţiuni. Bărbatul rămâne în arest la o secţie de poliţie din nordul Londrei'', adaugă declaraţia respectivă.

Anterior în această lună, nivelul ameninţării teroriste în Regatul Unit a fost ridicat la 'grav' - ceea ce înseamnă că un atac terorist este foarte probabil pe teritoriul ţării - după incidentele teroriste recente din Franţa şi Austria, deşi guvernul afirmă că nu există o ameninţare specifică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel