Marea Britanie. Doi români, morţi după ce s-au infectat cu noul coronavirus. La cât ajuns bilanţul din DIASPORA

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Încă doi români infectaţi cu noul coronavirus au murit în Marea Britanie, iar numărul deceselor cetăţenilor români din afara ţării, din cauza COVID-19, este 102, informează Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit GCS, 2.809 de cetăţeni români din străinătate au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu SARS-CoV-2: 1.698 în Italia, 561 în Spania, 29 în Franţa, 378 în Germania, 83 în Marea Britanie, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 3 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveţia, 2 în Turcia şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta, Brazilia şi Suedia.

De la începutul pandemiei şi până la acest moment, 102 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au murit: 31 în Italia, 19 în Franţa, 33 în Marea Britanie, 8 în Spania, 5 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveţia, unul în SUA şi unul în Brazilia.

Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 21 au fost declaraţi vindecaţi: 9 în Germania, 8 în Franţa, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia, mai arată GCS.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel