Marcel Vela: „Nu îmi cer scuze pentru percheziţia din Braşov”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus că nu își cere scuze pentru descinderea cu mascaţii la adresa greşită din Braşov. „Nu a fost o eroare a poliţiei, este un ordin dat de magistrat exact pe această adresă”, a spus Vela.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, luni, la audierea din Parlament, că procedura a fost corectă și că nu a fost o eroare a poliției.

„Nu îmi cer scuze pentru că nu a fost o eroare a poliţiei, este un ordin dat de magistrat exact pe această adresă. Nu a fost nicio eroare, oameni buni! La început, a fost o neînţelegere şi a apărut stirea pe flux că au intrat greşit. Dar procedura a fost corectă, în sensul că a fost o acţiune în baza unui ordin dat de un judecător", a spus Vela, în fața comisiei reunite a Parlamentului, unde a primit aviz negativ pentru portofoliul Ministerului de Interne.

Mascaţii au descins, zilele trecute, la o adresă greşită în Braşov. Încurcătura a pornit de la faptul că în acea casă, pentru care magistraţii Tribunalului Braşov au emis mandate de percheziţie, a locuit în trecut unul dintre suspecţi. Acesta se mutase între timp, dar datele nu au fost actualizate.

Trei suspecţi au fost arestaţi în acest dosar, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel