Marcel Ciolacu, ALES președintele PSD. Decizie în Congresul PSD

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Marcel Ciolacu a fost ales în funcția de președinte al PSD, în cadrul Congresului extraordinar desfășurat sâmbătă. 

Partidul Social Democrat și-a ales astăzi președintele. În urma votului secret, cu buletine, Marcel Ciolacu a fost desemnat preşedinte al PSD cu 1.310 voturi pentru moţiunea susţinută de acesta, iar Eugen Teodorovici a primit 91 de voturi.

Totodată, au fost înregistrate 49 de voturi nule.

"Marcel Ciolacu, atunci când se trezește de dimineața, se uită în oglindă. Vede foarte bine cât este de înalt și cât este de mare", a spus Marcel Ciolacu, după ce s-a anunțat rezultatul votului.

"Mă simt împlinit în visul meu și al domnului Stănescu, astăzi, că am reușit să facem cea mai performantă echipă în PSD. Cu toții suntem trecători, cu toții suntem de înlocuit. Pe viitor, s-ar putea ca toți din această echipă să fim competitori, e un lucru norma", a mai spus Ciolacu la finalul Congresului extraordinar al PSD. 

Echipa lui Marcel Ciolacu în conducerea partidului este formată din: Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Daniel Băluță, Vasile Dâncu, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Făgădău, Ionuț Pucheanu, Dragoș Benea, Claudiu Manda, Titus Corlățean și Laurențiu Nistor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel