Marcel Ciolacu a anunțat decizia PSD referitoare la Guvernul Cîțu, anunțat în această seară

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

 PSD nu va vota niciodată „acest guvern al menținerii României în criză”, scrie președintele PSD, Marcel Ciolacu, pe Facebook.

„Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcții a lui Orban și Barna a învins interesul pentru soluțiile reale de a scoate România din criza sanitară și economică. Niște hiene politice care nu vor face nicio reformă! Un premier de paie ținut în lesă de Orban. Și doi vicepremieri care aveau nevoie de niște birouri, că de coordonat nu vor coordona nimic! PSD nu va vota niciodată acest guvern al menținerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naționale!”, scrie Ciolacu.

Acesta întreabă dacă președintele Iohannis doarme liniștit când știe că „peneliștii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul și fugeau cu el în spate?!”.

Liderii PNL, USR PLUS și UDMR au anunțat vineri seară cum au împărțit ministerele.

Florin Cîțu este candidatul la funcția de premier, președintele Senatului va fi un reprezentant al USR PLUS, iar cel al Camerei Deputaților unul al PNL. Guvernul va avea doi vicepremieri și 18 ministere, din care 9 vor fi conduse de reprezentanți ai PNL, 6 ai USR PLUS și 3 ai UDMR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel